Tolóajtó vasalat

Tolóajtó készítés. Ha csak külön tolóajtóra van szüksége, nálunk az is lehetséges!
Tolóajtó vasalatainkra 10 év garanciát adunk. A tolóajtók görgőire örök garanciát vállalunk. Így biztos lehet benne, hogy beépített szekrényében minőségi alapanyagú tolóajtó működik.

A sín rendszer lehet egyes, kettes vagy akár hármas is.

Válasszon az alábbi tolóajtó vasalat fajták közül:


Acél tolóajtó vasalat
A megtekintéshez kattintson IDE


Acél tolóajtóinkat kérheti több fajta profil és színválasztékban.
Az acél tolóajtó profilokat elsősorban beépített szekrényajtónak ajánljuk, de használható gardrób szoba tolóajtóként is.
Beépített gardróbszekrény belső mélységéhez a dupla sínes acél tolóajtó rendszer +10cm-t ad hozzá. Tehát egy 55 cm belső mélységű szekrény külső mélysége 65 cm lesz a tolóajtókkal együtt.

Alumínium tolóajtó vasalat
A megtekintéshez kattintson IDE


Alumínium tolóajtóinkat kérheti több fajta profil és színválasztékban.
Az alumínium tolóajtó profilokat elsősorban térelválasztáshoz ajánljuk, de használható szekrény tolóajtóként is.
A vasalatokra 10 év, a görgőkre ÖRÖK GARANCIA vonatkozik!!!
Nyílás előtt működő térelválasztó tolóajtó esetében 5cm-t mélységben áll el a faltól a tolóajtó legkülsőbb pontja. A nyíláshoz képest egy tolóajtó szélessége 1-1 profil szélességével nagyobb (kb. 5-5 cm).
Nyílásban, két fal között működő dupla sínes térelválasztó tolóajtó rendszernek 10 cm mélységre van szüksége. A fölső síncsatorna rögzíthető a plafonra, beton födémhez, gipszkarton álmennyezethez. A tolóajtók súlya az alsó sínre terhelődik, ezért nem kell a plafonnak teherbírónak lennie.
A tolóajtó alsó görgői rejtettek, így nem láthatóak egyik oldalról sem. Előnyként megemlíthető a merevségen kívül, hogy anyagának köszönhetően NEM ROZSDÁSODIK, így kifejezetten alkalmas fürdőszobák, nedves helységek tolóajtajaként.